• +420 731 159 137

Zircca Cricket PROTEIN BAR 30g Leader Nutrition

Zircca Cricket PROTEIN BAR 30g Leader Nutrition

Zircca Cricket PROTEIN BAR 30g Leader Nutrition

Cena: 45
Jednotková cena: 1.5 Kč / g
DPH: 15%, Cena bez DPH: 39 Kč
Dostupnost: Skladem

Vysoce kvalitní bílkoviny - báječné příchutě. Proteinové tyčinky Zircca obsahují 34% čistého, udržitelného a kompletního zdroje bílkovin. Tyto proteinové tyčinky jsou zdravější a chutnější než kdy předtím.

Leader Zircca jsou tyčinky budoucnosti - nový výživný a udržitelný zdroj bílkovin vyrobených z cvrčků. Tyto živiny z hmyzu jsou přeměněny na prášek a zapečené do tyčí se zdravými přísadami, jako jsou datle, ovoce a ořechy. Přínosy pro zdraví jsou nekonečné, jelikož cvrčci obsahují vysoký zdroj bílkovin, které navíc obsahují všechny esenciální aminokyseliny. Jsou také plné biologicky dostupného vápníku a železa, stejně jako Omega 3 a 6. Nicméně a co je nejdůležitější, cvrčci nechávají na planetě mnohem nižší náročnost jídla než jiné zdroje bílkovin. Hmyz využívá jen zlomek zdrojů krmiva, vody a půdy než tradiční hospodářská zvířata. Ve srovnání s krávami produkuje cvrček 100 krát méně skleníkových plynů pro stejné množství bílkovin. Všechny tyčinky Leader Zircca jsou vyráběny ve Finsku!

Minulost, přítomnost a budoucnost bílkovin konečně dorazila a je připravena vstoupit do každé domácnosti na světě. Cvrčci jsou a stál budou nejvíce výživným a bílkovinovým zdrojem na planetě. Proto jsme se rozhodli zabalit do tohoto skvělého baru Nutmix a Cacao; který je vyroben z 34% bílkovin. Skvělé pro každého, kdo potřebuje zvýšit bílkoviny, a to zejména pro ty, kteří potřebují před nebo po tréninku občerstvení.

Každá tyčinka obsahuje 15 cvrčků.

Složení (oříškový mix-kakao):

Mléčný proteinový prášek, sladidlo (maltitol), sladěná mléčná čokoláda (cukr, rostlinný tuk (dlaň), sušená syrovátka (mléko), kakaový prášek 0,9%, mléčný prášek, emulgátor (sójový lecitin), prášek z mouky z domácích cvrčků 5% (Acheta domestica), slané a pečené arašídy, lískové ořechy, arašídové máslo, emulgátor polydextrózy (sójový lecitin), rostlinný tuk (palmový olej), zvlhčovadlo (glycerol), příchutě. Obsahuje matice 6%. Obsahuje 15 domácích cvrčků v každé tyčince. Může obsahovat další ořechy a sezamová semínka. Hmyz může způsobit alergické reakce. Hmyz může způsobit alergické reakce. Alergie je možná u lidí, kteří jsou alergičtí na korýše, měkýše a / nebo roztoče.

Nutriční hodnoty100 g30 g% *
Energie (kJ/kcal) 1546/369 464/111 6
Tuk 14 4,3 6
nasycené tuky 7,7 2,3 12
Sacharidy 33 10 4
sugarscukry 11 3,4 4
Polyoly 21 6,4  
Vláknina 2,9 0,9  
Bílkoviny 34 10 21
Soli 0,16 0,05 1

*Denní dávka dospělého